26 nurgadiivanid

L-kujuline diivan on moodne, kompaktne, mugav ja mÔnikord isegi funktsionaalsem kui tema sirgjooneline vaste. Erinevad mudelid kaasaegsetesse elutubadesse ja magamistubadesse.

Kaasaegsed nurgadiivanid – Suurejooneliste mÔÔtmete ja mahtude sĂŒnonĂŒĂŒm. Need koosnevad paljudest sektsioonidest ja on vĂ€ga ruumikad, nii et neid ostetakse peamiselt avaratesse ruumidesse, kus ei ole vaja ruumi sÀÀsta. Kuid vĂ€ikesesse magamistuppa vĂ”ib alati leida kompaktse kolmekohalise nurgadiivani. Õige nurgadiivaniga saate luua istumisala seina ÀÀres, toanurgas vĂ”i osta saaremudeli ja laiendada seda toa keskele.

Nurgadiivanid on tÀnapÀeval kÔige populaarsemad diivanid lineaarsed diivanid. Esiteks on see suhteliselt uus pehme mööbli liik ja seda on tore osta, kasvÔi alternatiivina traditsioonilisele diivanile. Teiseks on nurgadiivanid vÀga mugavad, originaalsed ja tÀiustatud disainiga funktsionaalsus.

Valdav enamik diivanitest on nurgas – moodulstruktuurid. Seega on tegemist pĂ”himĂ”tteliselt ehituskomplektiga, mida saab osadeks lahti vĂ”tta tugitoolid, poufid, diivanid, loveseats ( diivanid kahele ) ja luua tĂ€iesti uus istumisstsenaarium.

Kaasaegsed nurgadiivanid on ĂŒmber ehitatud vooditeks, mis on varustatud sisseehitatud hoiukonteineritega, mĂ”nedel mudelitel on spetsiifilisemad funktsionaalsed lisad- lisatud riiul, minibaar, eemaldatav laud. Diivani mugavuse loovad hanesulgedest vĂ”i polĂŒuretaanvahuga ĂŒmbritsetud vĂ”i elastsete rihmadega tihendatud padjad, samuti reguleeritavad seljatoed, liikuvad kĂ€etoed ja seljatoed. Eemaldatavaid diivanikatteid saab igal ajal pesta vĂ”i asendada uutega.

Loe edasi  Üks kĂ”igi jaoks: Karim Rashid
Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kÔigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen pÔnevil vÔimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mÔista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: