18 kontoririiulit

Sa arvad, et kontoririiul on igav? Kuidas see ei vÔiks olla! Ja meie tÀnane fotovalik on selle tÔestuseks.

Peaaegu alati sĂ”na "kontor" paneb töötava inimese igavust tundma. LĂ”ppude lĂ”puks, enamik meist arvab, et kontor- On nĂ€otu ruum, kus valgekraede töötajad hommikust Ă”htuni peavad suure tööga hakkama saama, teepausiga… Aga töö vĂ”ib olla lĂ”bus ja kontor- on nĂ€gu.

Looge töökohas tervislik ja rÔÔmsameelne Ă”hkkond, kasutades originaalset mööblit kontoririiulid. Arvad, et kontoririiulid on parim viis magamistoa kujundamiseks lilla? on alati kurb puitlaastplaadi konstruktsioon? – Vale, tĂ€napĂ€eval on palju huvitavaid alternatiive. Disainerid ei ole ideedega kitsi ja loovad uskumatuid asju. NĂ€ete ka mĂ”ned meie valikus. Siit leiate kuubikutest valmistatud mitmevĂ€rvilised riiulid, ja labĂŒrindilised riiulid, teisaldatavad riiulid. ja disainilahendused, mis nĂ€ivad Ă”hus hĂ”ljuvat.

Enamikku valikus olevatest kontoririiulitest saab kasutada mitte ainult hoiusĂŒsteemidena, vaid ka ruumijaotajatena.

Loe edasi  Kuidas teha laud oma kĂ€tega
Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kÔigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen pÔnevil vÔimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mÔista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: