25 ilusat voodit

Mis teeb voodi luksuslikuks ja elegantseks? Kujuline pealaud on muutunud tÀnapÀeva disainerite jaoks tÀiuslikuks kunstiteoseks.

Isegi kĂ”ige fantaasiarikkamad voodid kipuvad olema voodipesu ja voodiplaat silmist vĂ€ljas. SeetĂ”ttu pööravad disainerid luksuslike ja ilusate voodite loomisel maksimaalset tĂ€helepanu nende nĂ€htavatele osadele. Peaplaat on esimene asi, mida mĂ€rkate, kui nĂ€ete meie kollektsiooni fotosid. See vĂ”ib olla vormikas, rafineeritud vĂ”i minimalistlik, kuid see nĂ€eb alati suurejooneline vĂ€lja. Voodite fotod on valitud nii, et need nĂ€itaksid erinevaid kaunistustehnikaid: nikerdamine ja kudumine, intarsia, plastikust lamineerimine, auklikud sissekanded, kuldlehtede kasutamine, peegli efektiga lakkimine… Peaplaadid on valmistatud erinevatest materjalidest: tĂ€ispuidust, tekstiilist ja nahast, messingist liistude ja sepistatud rauast.. Ilusaid voodeid kaunistava peaplaadi kontuur ei meenuta juhuslikult tĂ”elist kunstiteost raamivat raami.

Loe edasi  Kuidas teha mööblit okstest
Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kÔigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen pÔnevil vÔimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mÔista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: