13 koridori mööbel

Kui teie kohalik fuajee ei ole suur, oleks mantlihoidja, kompaktne kapp ja stiilne peegel ideaalne alternatiiv mahukatele kappidele ja sisseehitatud panipaikadele.

Euroopa stiilis

Aula Eestilaste jaoks Perekonna garderoob on esimene koht, kus hoida perekonna garderoobi. Sisseehitatud garderoobikappide ja muu kohmaka mööbli ostmine muudab teie koridori ladustamiskohaks, kus stiil ja ilu ei tule kõne allagi. Kui teie kodu koridor on liiga väike, hankige riidehoidja – see ei mahuta kogu teie garderoobi riideid. Aga mantli ülesriputamine, salli sidumine peegli ette, vihmavarju asetamine allapoole, kingade peitmine kingahoidikusse on alati võimalik. Kompaktsed mööblikomplektid ei sobi mitte ainult väikestesse koridoridesse, vaid ka avaratesse koridoridesse, kui te ei pea neid kohaks, kus hoida kogu korteri elanike garderoobi.

Köögikapid on tulnud Eesti sisekujundusse läänest: eurooplased näevad esikut kui "lavastuspunkti" esiukse ja maja vahel, kuhu saab visata üleriided ja kingad. Väikesed eesruumid on varustatud vastavalt nende otstarbele ainult vajaliku, ruumi säästva mööbliga Ei mingeid mahukaid riidekappe. Seinaühendus mantelkonksudega, riiul mütside ja vihmavarjualuse jaoks, puff või pink, peegel, kingakapp, peenike või rippuv kapp Siin on põhiline ülevaade miniköögi köögi sisseseade.

Et teada saada, millised on teie väikeste koridoride erinevad stiilid, vaadake meie fotovalikut. Klaasist ja lakitud foonid või võib-olla tamme- või pöögivineerist ja sepistatud rauast furnituurid.. Klõpsake piltidel, et näha oma lemmikkomplekti.

Loe edasi  Kust osta kõige trendikamat mööblit?
Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kõigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen põnevil võimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mõista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: