26 metallist tugitooli

Tugevad, stabiilsed ja stiilsed metallraamiga tugitoolid võtavad kindla koha nii privaatsetes kui ka avalikes interjöörides ning muudavad teie puhkuse meeldivamaks ja mugavamaks.

Metallist tugitoolid on eriti vastupidavad. Seetõttu saab neid kasutada nii elamutes kui ka avalikes ruumides. Metallraam on valmistatud tööstuslikult, täielikult käsitsi ( sepistatud rauast tool ) või kasutades nii tööstuslikku kui ka käsitsitööd. Tootmismeetod ei mõjuta toote stabiilsust, vastupidavust ja kestvust.

Lisaks metallist ja nahast või tekstiilist polsterduse standardkombinatsioonidele "ühendavad" mõned tehased metallraami rotangist ja muudest materjalidest. Mõnel metallist tugitoolile ei ole üldse mingeid "pehmeid" osi – need on täielikult metallist. Nendele mudelitele saab panna spetsiaalsed padjad, matid või polstrid, et istumine ei tunduks liiga karm.

Tootjad ehitavad teatavatesse metallraamidesse mehhanisme, mis võimaldavad muuta tooli seljatoe asendit. See suurendab märgatavalt istumismugavust. Metalli teine vaieldamatu eelis on selle plastilisus, mistõttu on metallraamiga tugitoolide erinevad vormid.

Loe edasi  Kohanduv disain
Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kõigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen põnevil võimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mõista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: