20 topelt-tiiva garderoobikappi

Hoolimata paigaldatud garderoobide populaarsusest, on kokkupandavad garderoobid endiselt jĂ”us. Vaatame, millised mudelid on tĂ€na mĂŒĂŒgil.

TĂ€napĂ€eva garderoob annab ĂŒha enam ruumi kohandatud garderoobidele- See vĂ”tab vĂ€hem ruumi, mis on kindlasti plussiks vĂ€ikese koduomaniku jaoks. Siiski on ka mĂŒĂŒte kokkupandavate garderoobide kohta eriti need, mis on vanaaegse vĂ€limusega.. Ainulaadne vĂ”lu, mis puudub isegi kĂ”ige ilusamatel riidekappidel.

Ainult Ă”nnelikud avarate korterite omanikud saavad endale lubada kvaliteetset kahekorruselist garderoobikappi kuid vĂ€ikeses korteris tundub see lihtsalt liiga suur. Saadaval tasuta meetrid, vĂ”ite saada omanikuks mitte ainult mugava garderoobi, vaid tĂ”elise kunstiteose! Seda moodsat kaheosalist garderoobi saab kaunistada nikerduste, kĂ€sitsi maalitud maalide ja vĂ”ltspatinatsiooniga. KĂ”ik need kunstilised trikid nĂ€evad vĂ€ga tĂ”husad vĂ€lja ja loovad atmosfÀÀri ajast, mil iga mööblitĂŒkk tehti kĂ€sitsi ja sĂŒdamega.

Loomulikult ei ole kĂ”ik tĂ€napĂ€eval mĂŒĂŒgil olevad garderoobid klassikalise vĂ€limusega. Liuguste ustega ja lĂ€ikivate esipaneelidega varustatud kaasaegse stiiliga kahe tiivaga riidekapp nĂ€eb vĂ€ga moodne vĂ€lja ja sobib hĂ€sti minimalistlikesse interjööridesse.

Loe edasi  Uus Ligne Roset'lt
Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kÔigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen pÔnevil vÔimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mÔista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Comments: 1
  1. Priidu

Kas see topelt-tiivaga garderoobikapp mahutab piisavalt riideid?

Vasta
Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: