20 must-valget kööki

Paljudes tehastes on must-valge köögi kollektsioonid. Nendesse minevaid mooduleid saab kombineerida, et luua kontrastne komplekt. Kumb värv on valdav, kas must või valge?? Otsige oma maitse järgi näiteid toimetuse fotokogumikust.

Kui olete otsustanud must-valge köögi ja kontrastsete värvide kasuks, peate mõtlema värvide tasakaalu peale. Milline peaks olema valdav värv?? On olemas 21 erineva must-valge tasakaaluga köögikollektsiooni.

Milliseid seadmeid saab panna mustvalge kööki? Minu arvates sõltub kodumasinate valik eelkõige köögi stiilist. Mulle meeldib kasutada ILVE seadmeid klassikalises köögis. Nende esiosa võib olla värvitud eri värvidega. Ja kui rääkida modernsusest, siis ma ei ole eriti kiindunud mööbli värvi, vaid pigem musta värvi või kroomi, ma eelistan köögi täita köögitehnikaga.

Milliseid seadmeid saab panna mustvalge kööki? Seadmete valik sõltub minu arvates eelkõige köögi stiilist. Mulle meeldib kasutada ILVE seadmeid klassikalises köögis. Selle esiküljed saab värvida eri värvidega. Moodsa stiili puhul ei lähe ma kindla värvi poole ja eelistan köögis musta või kroomitud seadmeid.

Peida

Valdav värvus – must

Must-valge köök. Ei mingeid alatoonide, vaid puhtad värvid! Tänapäeval saab igaüks endale lubada mustvalgeid kööke. Kuid üsna raske on valida ühtlaselt šampanjoneeritud komplekti Üks kontrastsetest värvidest on sageli ülekaalus. Meie valikus oleval fotol on see selgelt näha.
Seega on tüüpiline must-valge köök, kus on valdavalt must värvus, tavaliselt varustatud tumedate alakappidega ja heledate ülemiste kapidega. See on loomulik tagajärg: valged riiulid näivad kerged, samas kui mustad põrandaplaadid jätavad mulje, et nad on rasked ja soliidsed. Kuid see võib olla ka vastupidi – klõpsake fotodel ja valige oma valikud.

Peamiselt tumeda mööbliga köök vajab väga head kunstlikku valgustust. Valguse puudumine raskendab koduperenaise tööd.

Loe edasi  Saksa köögid: plussid ilma miinusteta.

Valdav värvus Valge

Valge ja must köök. Kontrastsete värvidega mööbliga heledam ruum näeb eriti avar ja elegantne välja, kui enamik köögifronte on valged. Tüüpiline valge ja must köök? Heledad: riiulid seintel, sambakapid koos integreeritud seadmetega, saarekese keskel. Tume: paar kappe, töölaud või valge esiotsaga kapi küljed. Võimalikud on ka muud variandid: otsige must-valgeid kööke alloleval fotol.

Läikivad foonid peegeldavad valgust ja muudavad ruumi suuremaks. Kuid selle efekti saavutamiseks on vaja ainult mõnda musta värvi.

Hinnake artiklit
( Reitinguid pole veel )
Valter Ehitaja

Tere kõigile! Mina olen Valter Ehitaja ja olen põnevil võimalusest jagada oma kirge seadmete remondi ja paigaldamise vastu teiega. Kui autor sellel veebisaidil, juhib mind minu armastus tehnoloogia vastu ja soov aidata teisi mõista ning lahendada oma seadmetega seotud probleeme.

Lisage kommentaare

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: